Proef de sfeer van Drijfpaleis en Arnhem

Hier wat foto's van bed and breakfast Drijfpaleis, de woonboot, de kamers, Ruud, de tuin, de beelden, de mozaïek, van de gasten, de rivier, kat Hendrik en alle andere beestjes in de tuin en op het water. Voor de activelingen Ruud heeft 5 kei-leuke wandelingen gemaakt van 10 tot 15 kilometer. Ze starten hier bij de ingang en dat is ook de plek waar je weer terug komt. Na afloop staat er een grote koelkast met alle soorten drank op je te wachten want je hebt de pijp leeg. Neem de rode of de groene trapboot en je fiets zo over het water naar de overkant waar zandstrandjes zijn om te luieren en te zwemmen. Als je helemaal niet meer vooruit te branden bent blijf je lekker in de tuin aan de waterkant hangen. Best kans dat Hendrik de huiskat zich meld voor een aai behandeling. 
Het is echt een bed en ontbijt, een bed & breakfast zoals de titel al verraad. Ruud maakt het ontbijt zelf.......en de rest doet hij ook allemaal zelf dus verwacht er maar niet te veel van. Hieronder hangen adressen waar je in Arnhem of omgeving kunt gaan kijken. Ruuds favourite is het Openluchtmuseum. Ook wat adressen die Ruud leuk vind om te eten en te drinken in Arnhem. 

Stel je vind camping Lievelinge en camping Buitenland leuk maar je hebt een hekel aan cramperen dan is dit misschien een leuk alternatief.